Hånd og ben mødes øvelse

Gentag øvelsen 10 til 15 gange. Spænd mave og bækken med strakt arm og ben hånd og ben mødes øvelse og lav 20 gentagelser i alt. Op til midten igen, og flyt bolden til armene Det er oplagt at gå direkte fra bjergstillingen over i træets stilling. 2 Øvelse 4: Abdominal ben lift chunch. Dette omfatter blandt andet mavemuskulaturen og de store muskler i ryggen. Strækker best free online dating sites in bangladesh den øverste del af ryggen. For at udføre squat hul kan holde en vægtstang eller en håndvægt i hver hånd, for at tilføje intensitet øvelse. Startposition: Stå med din skulderbreddes afstand mellem fødderne og håndvægten i højre hånd.

Knebøy er en veldig vanlig øvelse, men den er veldig effektiv hvis du ønsker å tone setemuskler og ben på samme tid. Sådan gør du: Find balancen på hånd og ben mødes øvelse det ene ben, og hold det andet strakt foran dig. I tillegg brenner de kalorier og styrker leddbåndene https://blnce.defectsdesigns.com/choosing-a-good-online-dating-username i …. Medicinbolde. Medicinbolde.

Kettlebells. Jump squat in/out. Lig på ryggen og grib med din ene hånd http://m.defenceandtechnology.com/bulgaristan-abd-f-16lar-icin-cok-para-istiyor/28th-ears-refuels-f-16-fighting-falcons fat i knæet hånd og ben mødes øvelse på samme side. 5. tv.

Du kan se, hvad der https://blnce.defectsdesigns.com/not-online-dating-flamingo sker i en bestemt by, og møde op til disse møder. Burpees. 4 - Gang/løb på stedet. Sænk hele kroppen ned, så bryst og hånd og ben mødes øvelse lår. Kredsløb Mountain Climber er først og fremmest en cardio øvelse. I knebøy er energien hovedsakelig konsentrert rundt tre områder: lår, setemuskler og magemuskler. Udføres i ca. Du skal føle, at det trækker lidt i ryggen.

Gør hele kroppen rank, så du bliver lidt højere. Lav 3-5 sæt Diagonalløft af arme og ben. Ret ryggen, og vend brystet og blikket opad. Stil dig på alle fire. Sid på en stol og hvil benet på hånd og ben mødes øvelse en anden stol eller lignende.

Diagonalløft af arme og ben. Antal: 15 sekunder. Lav 15 gentagelser med hvert ben. I Hospitalsenheden Vest går innovation, kvalitetsudvikling, forskning og uddannelse hånd i hånd med hånd og ben mødes øvelse patientbehandlingen. Knæ-øvelse – siddende med strakt ben. Gå tilbake til utgangspunktet. Den eneste forskel er, at du har bukkede ben.

Med en bold, TRX eller lignende, trækker du benene op under dig 3. Løft dit venstre ben bag dig og bøj hånd og ben mødes øvelse forover i hoften, mens din ryg er rank og armen søger mod. Læg dig ned igen, og løft næste gang det andet ben. Når du kan lave 10 gentagelser af denne øvelse 3 gange på en dag, uden at dine smerter bliver værre, kan du gå videre til niveau B og herefter C Sprøjtninger og stammer Frakturer og knuste ben Osteoporose Sportsskader Fysioterapi Ortopædkirurgi Hæft og knæ Hånd og håndled Ben, fod og ankel. Du får rigtig godt fat i de nederste mavemuskler ved at sørge for at dit ’bøj’ ligger lavere end ved en klassisk mavebøjning. Øvelsen gentages på begge ben. Lad ben og arme mødes på midten, og flyt bolden over til fødderne. Aug 13, 2019 · #9 Mavebøjning med lodrette ben og berøring af anklerne.

Og hånd øvelse mødes ben

Før langsomt din hævede hånd ned mod gulvet. Foto: Katrine Emilie Andersen Øvelse 2, hip twist push-ups: Hænderne på gulvet hånd og ben mødes øvelse i skulderbredde, og albuerne peger skråt bagud. Sådan: Læg dig på ryggen på en yogamåtte eller et tæppe. Gerne store bevægelser. 5. Derefter bøjes benene og der gribes om de andre håndtag. Bliv ved med samme ben i 30 sekunder, og skift så side. Hold fast i hinandens hænder og sid gerne lidt fremme på stolen. Øvelse 2 Løft begge arme over hovedet og sænk dem lige ned mod lårene. Før begge hænder om bag knæhaserne og skyd ryggen op, som når en kat markerer sig overfor sine konkurrenter. Kettlebells.

Vi mødes på mit kontor. Udfør øvelsen 10-15 hånd og ben mødes øvelse gange. Faktisk siger titlen på denne øvelse det hele. Du skal bruge en måtte og en bol og så kan . 6. Mave/ryg er spændt. 2) Herfra presser du hoften op, så du hviler din vægt på underarm, hånd og dine ben. Ene hånd er placeret på siden af poolen for støtte .

Sådan gør du: Stil dig på gulvet med samlede ben. 3 Sarah (t.v.), Mikkel (midt) og Ditte (t.h.). Øvelse 7: Single-leg deadlift Stå med en vægt i din hånd. Afhængigt af hvor smidig du er, kan du lægge underarmene i gulvet Sep 18, 2018 · Stræk modsatte arm og ben helt op til vandret position. Skift hånd og ben. Øvelser, som virker for nogle, virker måske ikke for andre, men ergoterapeut og sportsmassør Marie Engel giver her sit bud på 6 øvelser og 3 råd til, at forebygge hovedpine.. Denne øvelse bliver både kaldt toe touch og v-situps - jeg synes egentlig at førstnævnte, altså hånd og ben mødes øvelse toe touch, er det mest rammende navn. 2️⃣ Lav 4 læn med 5 sekunders pause i hver position på hvert ben 3: 1,00 forlæns nedfald med et ben løftet bagude 45 grader ( - ) – bensamling og vip ind til støt på modsat ben. ….

Mødet Med Psykose

Bøj begge ben, og saml dine fødder, så indersiden af fødder og indersiden af knæ mødes. Stå med vægten på det ene ben og sving det andet ben lige frem og tilbage. Øvelse 3 Hold hinanden i hænderne ved knæene. Bøj begge ben, og saml dine fødder, så indersiden af fødder og indersiden af knæ mødes. Knebøy er en veldig vanlig øvelse, men den er veldig effektiv hvis du ønsker å tone setemuskler og ben på samme tid. Når dit forreste lår er parallelt med gulvet, så skubber hånd og ben mødes øvelse du fra med foden og vender tilbage til startpositionen. Eleverne skal i par og på skift dreje hinanden rundt, fem gange i hver retning. Bevægelsen: 1.Tag et overdrevent langt skridt fremad med venstre ben. Brug armene til at holde balancen eller støt med den ene hånd på væggen eller din sidemakker. Klubben fokuserer hovedsagligt på at udvikle ungdomsspillere, og at tilbyde vores spillere.

Efter med en hånd at der ikke sker bevægelse i hoften. Banen består af fire lige store felter og til hvert felt knytter der sig en øvelse: Eleverne balancerer overfor hinanden på et ben og skal på skift bukke sig ned og klappe bag på makkerens underben fem gange. Lav 3-5 sæt Øvelse 5. …. Denne øvelse kan gøres bi-eller ensidigt. Lettere niveau: Undlad at hoppe og lad arme og ben mødes skiftevis diagonalt i dit eget hånd og ben mødes øvelse tempo. Saml benene. ved at rykke lidt på knæstillingen. Fortsett til du ikke orker mer på én side, før du tar vekten i den andre hånden og gjør øvelsen med motsatt hånd og ben 1.

Fælles Møde

Foto: Katrine Emilie CrossFit: Den enkle og effektive vej til drømmekroppen No excuses just training! Rygstøtten skal give god støtte til lænden under bevægelsen Knebøy som toner setemuskler og ben. Alle svinger højre ben langsomt bagud og holder positionen lidt. Løft derefter højre hånd og venstre fod, og stræk dem mod hinanden. Tæerne i jorden, mens det ene ben er krydset ind under det andet (skift ben pr. Sig nu forskellige klokkeslæt og lad deltagerne gå hånd og ben mødes øvelse et stort skridt ud til det tal, som siges. Du kan lave armbøjninger ved at følge denne vejledning. Den eneste forskel er, at du har bukkede ben.

Sideløft Træner hånd og ben mødes øvelse musklerne i hele nakke- og skulderområdet. Hold herefter 1 minuts pause inden du gentager. Hold denne stilling så længe som muligt - fortrinsvis mindst fem til ti sekunder. Rygstøtten skal give god støtte til lænden under bevægelsen Aug 09, 2013 · Lav en mavebøjning, hvor du samtidig løfter højre ben skråt op i luften. Mar 19, 2020 · Bevæg hænder og fødder op og ned/bøj og stræk – 20 gange Mærk bevægelsen i henholdsvis hånd- og ankelled. Fold hænderne foran brystet. Gør det samme til højre ben, og hold stolen med din venstre hånd.. Find balancen og hold løftet.

Og smukke udsigter vækker vores nysgerrighed, beroliger vo-res hjerner, fascinerer og kalder på bevægelse. 2) Herfra presser du hoften op, så du hviler din vægt på underarm, hånd og dine ben. Carl Blochs Gade 59. Denne rygøvelser styrker musklerne i bækken, baller og ryg, og det gør det lettere for dig at bære den ekstra vægt på maven Denne øvelse hjælper hånd og ben mødes øvelse dig med at arbejde kontrolleret med din mave. For hver konto skal du ændre hændernes position op til 10 gange. Hånd og ben mødes øvelse. vers Øvelse nr. Det vil sige, du skal løfte din overkrop lidt op og samtidig holde spændet i maven Mar 23, 2020 · Løft yderste ben og balde op, og spark ud i luften til siden. Stk Øvelse: Tag fat i højre arm og venstre ben og lav kryds bevægelser, så fod og hånd mødes. Den dynamiske isometriske rotator manchet styrke øvelse er en god øvelse at udføre for at forbedre funktionen af. Kredsløb Mountain Climber er først og fremmest en cardio øvelse. vers: Herrerne i bussen løser også kryds og tværs Øvelse: Tag fat i venstre arm og højre ben….

Det skal understreges, at øvelsen ikke er en ’plads-øvelse’, men derimod både en kontaktøvelse og en ’gå-pænt-i-snor øvelse’. Lad alle mærke efter og vurdere deres energiniveau på en skala fra 1 til 10. hånd og ben mødes øvelse Øvelsen stimulerer dit hjerte og lunger, fremmer blodgennemstrømningen og …. Knebøy som toner setemuskler og ben. Hav fokus på at skulderne presses tilbage og ned, under hele øvelsen Du starter øvelsen liggende på ryggen og skal få dine strakte arme og ben til at mødes . 4: 2,00 tilløb til strakt kraftspring. Ånd ind, og før ved udåndingen de bøjede knæ over mod venstre. Før venstre hånd frem foran kroppen mens du strekker høyre ben bakover.

Bjarne Laustsen Møder Nordjylland

Hold positionen i et minut og gentag derefter med den anden side Hånd og Ankel vægtmanchet. Du kan også variere øvelsen ved at lade din ene fod slippe underlaget Stil dig med benene i hoftebredde og en håndvægt i hver hånd. Tjek ud: Stå i en tæt gruppe/rundkreds. Det var en fælles styrkelse træning og vægttræning øvelse i de tidlige og midterste dele af 1900-tallet til den gamle ti.ip - Ben 25 cm bred, den ene hånd holder stolen, ret lige tilbage. hovedet, udstrakt hofte og klap bag nakken. ⭕️ Cirkeltræning bestående af de hånd og ben mødes øvelse syv øvelser i videoen: 10-15 gentagelser og 15-20 sekunders pause, inden du går løs med næste øvelse 3. Dette gøres skiftevis i en hurtig bevægelse.

Aug 09, 2013 · Lav en mavebøjning, hvor du samtidig løfter højre ben skråt op i luften. Onlineforløb – DorteOnline Vi mødes i FB grupper og Simplero undervisnings forum DAGENS ØVELSE: ÉT BENS BALANCE Kan vi blive enige om, at det er en fin idé at kunne holde balancen Så lad roen sænke sig over dig og træn din balanceevne 😑 1️⃣ Brug 2 minutter på at finde den variant, som du kan udføre uden at falde. Her er en øvelse, som er god for din kernemuskulatur, og som er med til at balancere og træne dine rygmuskler. Author: Pia Seeberg HÅNDBOLD- FITNESS www.haandbold.dk/media/13324/04754Translate this page albue og knæ mødes i ca. Fra bjergstillingen løfter du dit højre ben op i en 90 graders stilling, og med højre hånd guider du undersiden af din fod til at mødes med indersiden af dit venstre lår. I knebøy er energien hovedsakelig konsentrert rundt tre områder: lår, setemuskler og hånd og ben mødes øvelse magemuskler. Når du kan lave 10 gentagelser af denne øvelse 3 gange på en dag, uden at dine smerter bliver værre, kan du gå videre til niveau B og herefter C Månedsblad udgivet af Haandværkerforeningens Plejehjem. Nov 22, 2018 · Over 300 betjente fra Jylland og Fyn var torsdag d. Sådan gør du: Liggende på ryggen på en lige overflade (måtten eller gulvet), placer dine hænder under dit hoved, med albuerne på linje med dine skuldre. 03.

Vi vil være det fortrukne lærings- og forskningshospital i Danmark. 3 - Træde op på trin. Flyt hænderne skiftevis, så hurtigt som muligt. 18, snack/frugt som donation, og 50 kr. Spænd lårmusklen ved at presse knæet. 3. Toe touch / v-situps Denne øvelse bliver både kaldt toe touch og v-situps - jeg synes egentlig hånd og ben mødes øvelse at førstnævnte, altså toe touch, er det mest rammende navn. Knæ-øvelse – siddende med strakt ben.

3. Hånd og Ankel vægtmanchet. Før armen og benet tilbage igen og skift til modsatte arm og ben Øvelse Hånd Sport og mat. De tre. Sværere niveau: Udfør øvelsen ved at hoppe fra ben til ben samtidigt med, at du laver et diagonalt kryds som beskrevet. Underarm øvelse 2; Arm/hånd; Ben og fod. Øvelse 8: Tommelfingerleg Deltagerne tager parvis fat i hinandens højre hånd, så tommelfingrene mødes opad (ligesom ved tommelkrig) Aug 13, 2019 · #9 Mavebøjning med lodrette ben og berøring af anklerne. Start med niveau A. Pres hoften mod gulvet uden at trække den i en skæv vinkel. Afhængigt af hvor smidig du er, kan du lægge underarmene i gulvet Dec 11, 2017 · Sådan udfører du og får hånd og ben mødes øvelse det meste ud af hvert enkelt øvelse. Put hænderne om bag på hovedet og løft hovedet og overkroppen fra gulvet. Start stående og tag højre arm og venstre ben frem mens modsatte arm og ben flyttes tilbage.

Aug 26, 2014 · Det ser lidt ud som en bille, der ligger på ryggen og spræller med både ben og arme. Denne øvelse træne dine mavemuskler, musklerne i over- og underkrop og dit kredsløb. Dec 07, 2017 · Træd frem på højre ben, så højre fod mødes med højre hånd. Bøj herefter armen og benet ind under dig, så albue og knæ mødes under brystet. Bemærk: Lav et stabilt spænd i maven og hold ryggen ret i bevægelsen. Klubben er stiftet i 1974, og vi er stolte over stadig at have aktive medlemmer som var med til at stifte klubben. I sommer, ønsker du å ha på seg en skjorte med smale spaghetti bånd eller vise frem en kjole med åpen rygg Når ord og billeder mødes Grafisk facilitering for begyndere og let øvede Grib tuschen og skab kreativitet og nytænkning på dit næste møde eller kursus. Hold og derefter vende tilbage til udgangspositionen. Bøj i knæet på det strakte ben, så du sænker dig ned til under hoftehøjde. til kropsrejsning og hånd og ben mødes øvelse fremsving af bageste ben til ½ vending og skridt bagud til stående stilling.

Dr Mød Europa

Hvert år mødes politifolk fra Jylland og Fyn for at øve samarbej. som 4. Gå i rask tempo på stedet mens albue og modsatte knæ mødes. Bevegelse: Løft venstre arm og høyre ben samtidig. Gentag øvelsen 10 til 15 gange. Læg derefter den venstre hånd på ydersiden af det højre lår I Hospitalsenheden Vest går innovation, kvalitetsudvikling, forskning og uddannelse hånd i hånd med patientbehandlingen. Men det er på mange måder essentielt at træne underkroppen. Før du gør denne øvelse, skal …. 4. 5 DECEMBER hånd og ben mødes øvelse ‘14.

Start med niveau A. 4. Skub dig selv op igen. Øvelsen stimulerer dit hjerte og lunger, fremmer blodgennemstrømningen og …. Gentag øvelsen med samme arm og ben, men uden at vende tilbage til startpositionen, før de 30 sek. 2. Afhængigt af hvor smidig du er, kan du lægge underarmene i …. Find relateret træning og variationer sammen med. Hold ryggen ret, og kig frem. ved at rykke lidt på knæstillingen. (støt dit hovede på din hånd eller arm, afhængig af hvad du føler hånd og ben mødes øvelse mest behageligt). Øvelse 4 Stå på alle fire med hænderne under skuldrene, knæene under hofterne og med lige meget vægt på arme og ben.

Vi arrangerer bryllupper, konfirmationer https://grassforpillow.fr/non-classe/hookup-sites-for-over-50-married-professionalsog barnedåb – Dagskurser, receptioner, mindesammenkomster og meget andet Dec 07, 2017 · Træd frem på højre ben, så højre fod mødes med højre hånd. 28. Borger Fagperson Underben- og fodøvelse 1. Sørg for at stå godt, evt. Du starter øvelsen liggende på ryggen og skal få dine strakte arme og ben til at mødes . hånd og ben mødes øvelse Lad herefter hænderne gøre det samme på det andet ben. Gør ryggen stærk og maven flad med denne simple øvelse fra trænings-ekspert Birgitte Nymann. Øvelsen gentages Du kan gøre denne øvelse med vægte. Pres hoften mod gulvet uden at trække den i en skæv vinkel. Det er dermed en af de mest almindelige lidelser i Danmark. Stil dig på alle fire.

Maleri Mand Møder Manden Med Leen

Pres gennem hele fodsålen, når du rejser dig Se, hvordan du korrekt udfører Planke (med armvariationer) for at nå Korsetmuskler, Ben, Ryg med nem, trinvis videoinstruktion fra en ekspert. Riv hans fødder fra gulvet og elevator over stolen - du bør forblive kun i sine arme. I sommer, ønsker du å ha på seg en skjorte med smale spaghetti bånd eller vise frem en kjole med åpen rygg Du starter øvelsen liggende på ryggen og skal få dine strakte arme og ben til at mødes . Når børn ser en plæne, løber de, når de får øje på en bakke, søger de mod toppen, når de møder en hånd og ben mødes øvelse grøft, springer de over, og når de møder en væltet træstamme, trækker de i den voks-nes hånd for at komme op og balancere Denne øvelse kan opgraderes ved at inkludere lys vægte Leg rejser . Stå med det ene ben på et trin. Banen består af fire lige store felter og til hvert felt knytter der sig en øvelse: Eleverne balancerer overfor hinanden på et ben og skal på skift bukke sig ned og klappe bag på makkerens underben fem gange. Udfør 4 omgange af denne øvelse med hver 15 løft. Hands - en av komponentene i feminin skjønnhet. CrossFit bygger på varierede funktionelle øvelser, der gør udøveren til en helstøbt atlet.

Du får rigtig godt fat i de nederste mavemuskler ved at sørge for at dit ’bøj’ ligger lavere end ved en klassisk mavebøjning. – Sørg for at holde dine mavemuskler spændte, mens du sænker og hæver dit højre ben. Ånd ind, og før ved udåndingen de bøjede knæ over mod venstre. hånd og ben mødes øvelse Spænd lårmusklen ved at presse knæet. Vi vil være det fortrukne lærings- og forskningshospital i Danmark. Tag den træningsbold i den ene hånd og løft armen op foran kroppen i skulderhøjde. Skift til det andet ben. Foto: Katrine Emilie Andersen Øvelse 2, hip twist push-ups: Hænderne på gulvet i skulderbredde, og albuerne peger skråt bagud.

Sid på en stol og hvil benet på en anden stol eller lignende. Find rygsøjlens naturlige krumninger og svajninger og oprethold disse under hele øvelsen. Pres hoften mod gulvet uden at trække den i en skæv vinkel. Sænk hele kroppen ned, hånd og ben mødes øvelse så bryst og lår. Kom med ud at gå! Vrid samtidig overkroppen mod venstre. Knæled og albueled: Bøj og stræk 1 ben og bøj og stræk begge arme. Tal fra Dansk Hovedpine Selskab viser, at 200.000 danskere har hovedpine hver dag, og at hovedpine giver omkring 3 millioner sygedage årligt. Hints •Spænd i mave og ….  • Øvelse nr. hånd og ben mødes øvelse
  • De to yderste personer lægger sig på gulvet, hånd og ben mødes øvelse så alles fødder mødes på midten ligesom en vifte.
  • Ret ryggen, og vend brystet og blikket opad. hånd og ben mødes øvelse
  • Her er en øvelse, som er god for din kernemuskulatur, og som er med til at balancere og hånd og ben mødes øvelse træne dine rygmuskler.
  • Aug hånd og ben mødes øvelse 19, 2018 · 2.

KRIGER. Som det første skal du lægge dig på maven. Sådan gør du: Lig på ryggen, og hold bolden mellem hænderne. Stræk benene og sving kroppen fra side til side. Din gluteus Maximus, den store ballemuskel, hånd og ben mødes øvelse quadriceps, forsiden af låret og hamstrings, bagsiden af låret, arbejder for at drive dine ben frem og tilbage. Skift side) Øvelse 7: Single-leg deadlift. 8000 Aarhus C. 6) Diagonalstræk. Placer dine hænder på gulvet, lidt mere end en skulderbredde fra hinanden. Det vil sige, du skal løfte din overkrop lidt op og samtidig holde spændet i.

Mød Sød Elsker

Ordet ”core” er en betegnelse for din krops kernemuskulatur. Nov 14, 2018 · Benøvelser bliver ofte forsømt, når hånd og ben mødes øvelse det er tid til at planlægge en rutine. Benet skal så vidt muligt ende i vandret eller derover, så ryg og ben…. 🥰. Løft højre hånd og venstre ben, så du mødes på midten, og sørg for at spænde i maven hele tiden. Hav fokus på at skulderne presses tilbage og ned, under hele øvelsen. Stræk armene foran dig, og før så det ene ben bagud, mens du bøjer forover i overkroppen. Underben- og fodøvelse 1. Gentages 3 x 10 på hvert ben.

Når Man Møder Gammel Kærlighed

Hold strækket lidt og lad så begge hænder gribe fat på siden af det ene ben. Genetik spiller en vigtig rolle i cellulite. Varighed: 30 sekunder. Mens du gør det, hæver du højre ben for at røre ved den nedadgående hånd. Nov 09, 2016 · Denne øvelse er perfekt til dig, som har et stillesiddende job hånd og ben mødes øvelse og får ondt i ryggen. Mahi. Den åbner også op i hofte og brystkasse, så du er klar til at tage livet ind og giver en god fornemmelse af at have jordforbindelse Fra denne position bruger I det forreste ben til at ”skubbe” jer tilbage, så I ender i startpositionen igen. 02. Faktisk siger titlen på denne øvelse det hele. Stræk knæet og løft dig langsomt op på èt ben. tv.

Mød Gratis Damer

Sænk ben og arme hånd og ben mødes øvelse ned mod gulvet, og tryk lænden i gulvet. Eleverne skal i par og på skift dreje hinanden rundt, fem gange i hver retning. Sørg for at knæet holdes bøjet 90 grader. Spiderman-push-up (lav en normal push-up, men løft derefter det ene ben og hæv knæet til albuen på samme side, som om du klatrer op ad en husvæg). Placér benene med lidt over en skulderbredes afstand Stå på alle fire og stræk skiftevis modsat arm og ben diagonalt. Få indsigt i grafisk facilitering og en farverig palette af teknikker og redskaber, som du kan bruge, når du faciliterer møder eller underviser. Nov 22, 2018 · Denne traditionelle øvelse er meget effektiv til at opbygge dine nedre brystmuskler. flaske fyldt med vand/sand i hænderne Mar 16, 2011 · Stå på gulvet med let spredte ben. Før arm og ben roligt. Og 30 gentagelser med armene - ta’ gerne ½l. Du starter øvelsen liggende på ryggen og skal få dine strakte arme og ben til at mødes på midten.

Træningsprograøvelser for ryg og mave. Hjemmetræning TRÆN TIL TRODS FOR CORONA Hvordan du bruger øvelserne er op til hånd og ben mødes øvelse dig, men du kan f.eks tilrettelægge træningen således: 🚶‍♀️Opvarmning: gå, løb eller powerwalk 15 min. – lav denne øvelse 20 gange, på den ene side – Skift side, og gentag øvelsen Denne slangeagtige øvelse styrker hele overkroppen, men det kan godt tage et par gange inden du helt har styr på den. 16.04.2019. Den sidste person står standby – og gør sig parat til at træde ind i Viften. Træner: Balder og ben. 7. Øvelser til skuldre. Tegn med bolden en cirkel, som om du tegner en cirkel rundt om skulderbladet Din gluteus Maximus, den store ballemuskel, quadriceps, forsiden af låret og hamstrings, bagsiden af låret, arbejder for at drive dine ben frem og tilbage. Når dit forreste lår er parallelt med gulvet, så skubber du fra med foden og vender tilbage til startpositionen. Toe touch / v-situps Denne øvelse bliver både kaldt toe touch og v-situps - jeg synes egentlig at førstnævnte, altså toe touch, er det mest rammende navn.